O nama - Ag Adaptacija - Molerski Radovi

AG-ADAPTACIJA tim vam želi dobrodošlicu na naše web stranice!

Više o nama… Sve MOLERSKE radove kod nas možete dobiti po POVOLJNOJ CENI, samo nas obavestite kada planirate preuređenje u Vašem stanu , kući ili poslovnom prostoru , kako bi naš raspored radova prilagodili Vašim potrebama.

AG-Adaptacija je firma koja se bavi svim vrstama završnih radova u građevinarstvu. Poseban akcenat stavljamo na modernizaciju poslova, pa smo stoga radnike opremili najsavremenijim mašinama i alatima.

Prednost mašinskog malterisanja, gletovanja i krečenja je sto se poslovi završavaju u mnogo kraćem roku, sa mnogo manje ljudi, a kvalitet je podignut na najviši nivo. Radnici su profesionalci sa višegodisnjim iskustvom što garantuje kvalitet koji nam je uvek na prvom mestu.

Firma "AG - ADAPTACIJA" Vam nudi usluge izvođenja radova u enterijeru:

Pored kvaliteta pri izvođenju molerskih radova, o nama govori i to što garantujemo tačnost i poštovanje rokova, kao i korišćenje novih trendova, tehnologija i materijala. Mi smo firma koja ima kulturu poštovanja. Poštovanje za naše zaposlene. Poštovanje za Vas, naše klijente. Poštovanje za naše partnere.

Ako želite da preuredite svoj prostor a ne znate šta biste I kako, na pravom ste mestu da to rešite. O nama govori i preko 2.500 referenci gde je AG-Adaptacija tim radio posao i tako ćete shvatiti više o nama i našem radu.

Pozovite ili pošaljite poruku na mail na Kontakt strani našeg sajta, a mi smo tu da se Vaše želje realizujemo.

Zašto odabrati nas?

  • Uvek uradimo ono što obećamo.

  • Sa nama nikada nećete imati iznenađenja.

  • Ponosni smo na radove koje izvodimo.

  • Mi smo majstori našeg zanata. Zato unosimo lični pečat u ono šta radimo.

  • Težimo konstantnom usavršavanju.

    NAS MOTO BRZO I ČISTO!

Maksimalnu paznju posvecujemo zastiti od prljanja i sto kracem vremenu zavrsetka radova.Posedujemo vrhunske majstore sa visegodisnjim iskustvom.

Sa AG-Adaptacijom unesiti osećaj svežine u vaš dom!

Unestite osećaj svežine i relaksiranosti u vaš dom.Sa nama osvezicete vaš dom i doneti osećaj ugodnosti i sigurnosti. Neka vas veseli tonovi uz Ag-adaptaciju inspirisu . Skupite hrabrost i unesite odvažnu i zabavnu nijansu u vas enterijer.

Uz Ag-Adaptaciju boje su pravog raspolozenja.

 

Procena Usluga

Kako bi bolje shvatili u samom startu o kakvom se poslu radi i kako bi dobili što bolji opis posla i poslali vam ponudu možete popuniti formular sa opisom vašeg posla, a mi ćemo u najkraćem mogućem roku protumačiti posao i poslati vam našu ponudu za izvođenje radova.

Nazovite za DOGOVOR I PROCENU

Kontaktirajte nas radi procene. Dolazimo i vršimo besplatnu procenu. Zahvaljujemo na ukazanom poverenju!