Isušivanje Vlage - Suv dom je zdrav dom!

Isušivanje Vlage u Građevinskoj Industriji!

Mi znamo kako da kontrolišemo vlagu – Isušivanje vlage i Mašine za vlagu:

Kako je građevinska industrija tj. izgradnja stambenih i komercijalnih objekata vodeća grana privrede, a vreme jedan od presudnih faktora kvaliteta izgradnje.
U prilici smo da vam predstavimo naše proizvode i usluge koji ce ubrzati vreme izvođenja radova i unaprediti Vaše i naše poslovanje. Svi naši odvlaživači
omogucavaju kontinuirano i trajno regulisanje visine vlažnosti u stambenim i komercijalnim objektima.

Ovi proizvodi skraćuju period sušenja izmalterisanih zidova, ubrazavaju proces sušenja betonske košuljice, saniraju probleme nastale prokišnjavanjem, curenjem vode, kondezacijom usled loše izolacije, takođe pomažu i procesima sušenja i odvlaživanja prostorija pogođenih poplavama. Uz odvlaživače posedujemo i uređaje za merenje temperature i vlažnosti koji ce Vam pomoći u praćenju samog procesa.

Mi smo kompanija koja se bavi praćenjem i regulisanjem vlažnosti i temperature.

Stekli smo značajno iskustvo u kontroli vlažnosti vazduha u stambenim  i poslovnim objektima, kao i drugim industrijskim oblastima.
Ako vam je potrebna efikasna i brza usluga uklanjanja i izvlačenja vlage u vašem poslovnom ili stambenom prostoru, pomoćnim ili zajedničkim prostorijama, kao izvlačenje vode iz podova, zidova i drugih natopljenih povrsina, kao i iz napuklina na zidovima nastalih usled pucanja cevi.

Pozovite nas ODMAH ! 060 / 44 92 300,011 / 2 492 300,064 / 42 42 959

Isušivanje vlage za rekordno vreme i prostor dovodimo u prvobitno stanje!

Uz pomoć naših profesionalnih mašina za isušivanje vlage i vode, koje mogu da izvuku i do 80 litara vode na dan, u vrlo kratkom periodu prostor dovodimo u prvobitno stanje sa najmanjim mogućim procentom vlage. Sa našim mašinama ubrzavamo proces isušivanja podnih košuljica, malterisanih i gletovanih zidova.
Naše mašine za izvlačenje vlage predvidjenje su i podjednako su i efikasne za male i za velike poslovne i stambene prostore.

Princip rada: Mašina za isušivanje vlage usisava i provlači vazduh kroz komoru u kojoj se odvaja vlaga. Taj suv vazduh onda cirekulise po prostoriji gde kupi vlagu sa zidova, podova i ostalih vlažnih materijala.

Bakterije: U prostorijama sa vlagom se skupljaju bakterije koje su štetne za disajne organe. Mašine za izvlačenje vlage imaju filter koji otklanja te bakterije.

Potrosnja struje: troši manje od 1kw/h struje!

Glavna podrucja primene – Isušivanje vlage u gradjevini
– U arhivama
– Za podrume
– Za vešeraje
– Za magacine
– Zimske baste
– Za vežbaonice
– Kod poplava
– Za umetničke depoe
– Za garaže
– U industriji
– U pčelarstvu
– U vinskim podrumima
– Kod izgradnje instrumenata
– U bibliotekama
– Muzejima
– Za sušenje veša
-U prozvodnji vode
-U mlekarama i pusnicama
-U labaratorijama za testiranje
-U velnesima i saunama….

Odvlaživači vazduha su uređaji koji služe za kontrolu vlažnosti vazduha u zatvorenom prostoru, bilo da se radi o stambenom, poslovnom ili industrijskom okruženju. Smanjujući količinu vlage u prostoru, direktno smanjujemo mogućnost nastajanja buđi i plesni koje utiču na razvoj ili pogoršanje bolesti poput astme, reumatskih oboljenja, i alergija povezanih sa vlagom u vazduhu.  

Ovi uređaji se često nazivaju:

ODVLAŽIVAČ VAZDUHA

ISUŠIVAČ VLAGE

ELEKTRIČNI APSORBER VLAGE

SUŠAČ VAZDUHA

SUŠAČ ZIDOVA

SUŠAČ VLAGE i sl.;

EN: DEHUMIDIFIER – DRYER; DE: LUFTENTFEUCHTER – ENTFEUCHTER – TROCKNER – BAUTROCKNER; IT: DEUMIDIFICATORI itd. 

Višak vlage u materijalu predstavlja veliki problem i u građevinarstvu kada je zbog kratkih rokova i ubrzanog načina gradnje neophodno isušiti zidove i košljice i uspostaviti minimalnu vlažnost vazduha kako bi se radovi sproveli u najoptimalnijem vremenskom periodu. Sušač vazduha (često nazivan i “Sušač zidova”) skuplja vlagu iz vazduha i na taj način omogućava vlazi iz građevinskog materijala prostor za brže isparavanje tj. materijal se isušuje. Isušivanjem se takođe utiče na očuvanje strukture zidova i zaštitu stambenih objekata u celini.

Profesionalni odvlaživači koriste se u produkcione, poljoprivredne, prehrambene i industrijske svrhe, kada je potrebno isušiti vazduh i uspostaviti optimalnu klimatsku sredinu za potrebe proizvodnje i na velikim površinama. 

Odvlaživač vazduha uspešno sanira pojavu kondenzacije, što utiče na poboljšanje zdravlja i kvaliteta života rešavajući pojavu infekcija, alergija, grinja, bakterija i virusa izazvanih nekontrolisanim klimatskim uslovima

Iznamjljivanje mašina za isušivanje vlage iz prostorija Brzo i Efikasno isusiju vlagu za uslugu iznjamljivanja pozovite kontakt osobu Goran Arsenić 060 / 44 92 300

Dnevno iznamljivanje kalolifera 8e
Dnevno iznamljivanje aparata za vlagu 20e
Dnevno iznamljivanje ventilatora 15e

Mašine za isušivanje vlage:

Procena Usluga

Kako bi bolje shvatili u samom startu o kakvom se poslu radi i kako bi dobili što bolji opis posla i poslali vam ponudu možete popuniti formular sa opisom vašeg posla, a mi ćemo u najkraćem mogućem roku protumačiti posao i poslati vam našu ponudu za izvođenje radova.

Nazovite za DOGOVOR I PROCENU

Kontaktirajte nas radi procene. Dolazimo i vršimo besplatnu procenu. Zahvaljujemo na ukazanom poverenju!