Mašinsko šmirglanje - ag adaptacija 2021

Mašinsko Šmirglanje

Mašinsko šmirglanje se obavlja da bi se ošmirglali preklopi i risevi koji ostanu posle gletovanja.
Šmirglanje se obavlja u zavisnosti za koju se boju priprema zid, površno se šmirglaju preklopi ako se zid priprema za klasičnu poludisperzionu boju, a detaljnije ako se vrši priprema za disperzione i akrilne boje.

Priprema za disperzione i akrilne boje se radi sa finijom šmirglom i pod jakim osvetljenjem jer su te boje i do 80 puta tanje od klasične poludisperzije.

FESTOOL PLANEX LHS 225 EQ, Spero i Flex su robusne mašine koja ima kapacitet šmirglanja i do nekoliko stotina kvadrata dnevno u pripremi za poludisperziju.
Treba napomenuti da se neke glet mase ne mogu šmirglati i da treba paziti u odabiru glet mase za završni sloj koji se šmirgla i da je treba testirati na šmirglanje.

Usisivač pomaže da se prašina ne širi po prostorijama pa je pogodan za rad i u prostorijama u kojima se nalazi nameštaj.

Zašto odabrati nas?

  • Uvek uradimo ono što obećamo.

  • Sa nama nikada nećete imati iznenađenja.

  • Ponosni smo na radove koje izvodimo.

  • Mi smo majstori našeg zanata. Zato unosimo lični pečat u ono šta radimo.

  • Težimo konstantnom usavršavanju.

    NAS MOTO BRZO I ČISTO!

Uz Ag-Adaptaciju boje su pravog raspolozenja.

Mašinsko šmirglanje primeri:

Procena Usluga

Kako bi bolje shvatili u samom startu o kakvom se poslu radi i kako bi dobili što bolji opis posla i poslali vam ponudu možete popuniti formular sa opisom vašeg posla, a mi ćemo u najkraćem mogućem roku protumačiti posao i poslati vam našu ponudu za izvođenje radova.

Nazovite za DOGOVOR I PROCENU

Kontaktirajte nas radi procene. Dolazimo i vršimo besplatnu procenu. Zahvaljujemo na ukazanom poverenju!