Mašinsko Krečenje - AG Adaptacija 2021

Šta je krečenje?

Krečenje je proces nanošenja boje na zidove. Nanošenje se može vršiti četkom, valjkom ili kompresorom u zavisnosti od vrste boje i tehnike koja se radi. Nanošenje se vrši u jednom, dva ili tri sloja, u zavisnosti od kvaliteta boja i završnog efekta koji treba da se dobije.

Mašinsko Krečenje

Posedujemo dve masine za Mašinsko Krečenje Graco ST max Profesionalni airless uredjaj i Graco Mark X.

ST MAX – Masina za krečenje

Materijali – Nanosi lakove, poludisperzije, akrilne boje,temeljne premaze,emajl,glazure,emulzije itd…
Primena – Odlicno resenje za stambene prostore i male komercijalne poslove. Poseduje digitalni sistem za kontrolu pritiska kao i zastitni WatchDog sistem koji automatski iskljucuje pumpu kad nestane materijala.

Mark X-Airless uredjaj za nanosenje glet mase, disperzionih i drugih vrsta boja.

Materijali – glet mase , disperzivne boje , lakovi , ulja , emajl , lakovi , lateks , protivpozarni namazi , akrilne boje , uretani…
Primena – Profesionalna masina za rad na svim poslovima enterijera i eksterijera, kapaciteta i dometa prenosa materijala dvostruko veceg od Mark V. Za primenu svih vrsta glet masa ( praskastih i gotovih), silikatnih premaza, disperzija, materijala za antikorozivnu i protivpozarnu zastitu kao i lakih cementnih premaza.
Najnovija HD Endurance pumpa (sa povecanim kanalima za materijal) omogucava rad sa tri pistolja istovremeno kada se farba ili dva pistolja istovremeno kada se gletuje.

Nadamo se da ste se uverili u prednosti koje donose profesionalni alati u gradjevinarstvu, napomenimo samo da su kapaciteti masine ST-Max za krecenje minimum 1.000 kvadrata dnevno po 1 masini, Mark X za masinsko krecenje minimum do 2.000 kvadrata dnevno.

Zašto odabrati nas?

  • Uvek uradimo ono što obećamo.

  • Sa nama nikada nećete imati iznenađenja.

  • Ponosni smo na radove koje izvodimo.

  • Mi smo majstori našeg zanata. Zato unosimo lični pečat u ono šta radimo.

  • Težimo konstantnom usavršavanju.

    NAS MOTO BRZO I ČISTO!

Uz Ag-Adaptaciju boje su pravog raspolozenja.

Procena Usluga

Kako bi bolje shvatili u samom startu o kakvom se poslu radi i kako bi dobili što bolji opis posla i poslali vam ponudu možete popuniti formular sa opisom vašeg posla, a mi ćemo u najkraćem mogućem roku protumačiti posao i poslati vam našu ponudu za izvođenje radova.

Nazovite za DOGOVOR I PROCENU

Kontaktirajte nas radi procene. Dolazimo i vršimo besplatnu procenu. Zahvaljujemo na ukazanom poverenju!