• Krečenje je proces nanošenja boje na zidove. Nanošenje se može vršiti četkom, valjkom ili kompresorom u zavisnosti od vrste boje i tehnike koja se radi. Nanošenje se vrši u jednom, dva ili tri sloja, u zavisnosti od kvaliteta boja i završnog efekta koji treba da se dobije.

  Posedujemo dve masine za Masinsko Krecenje Graco ST max Profesionalni airless uredjaj za krecenje i Graco Mark X.

  ST MAX-Masina za krecenje
  Materijali-Nanosi lakove,poludisperzije,akrilne boje,temeljne premaze,emajl,glazure,emulzije itd...
  Primena-Odlicno resenje za stambene prostore i male komercijalne poslove.Poseduje digitalni sistem za kontrolu pritiska kao i zastitni WatchDog sistem koji automatski iskljucuje pumpu kad nestane materijala.

  Mark X-Airless uredjaj za nanosenje glet mase, disperzionih i drugih vrsta boja
  Materijali-glet mase , disperzivne boje , lakovi , ulja , emajl , lakovi , lateks , protivpozarni namazi , akrilne boje , uretani...
  Primena-Profesionalna masina za rad na svim poslovima enterijera i eksterijera, kapaciteta i dometa prenosa materijala dvostruko veceg od Mark V. Za primenu svih vrsta glet masa ( praskastih i gotovih), silikatnih premaza, disperzija, materijala za antikorozivnu i protivpozarnu zastitu kao i lakih cementnih premaza.
  Najnovija HD Endurance pumpa (sa povecanim kanalima za materijal) omogucava rad sa tri pistolja istovremeno kada se farba ili dva pistolja istovremeno kada se gletuje.
  Nadamo se da ste se uverili u prednosti koje donose profesionalni alati u gradjevinarstvu, napomenimo samo da su kapaciteti masine ST-Max za krecenje minimum 1.000 kvadrata dnevno po 1 masini,Mark X za masinsko krecenje minimum do 2.000 kvadrata dnevno.

Translate »