• ODVLAŽIVAČI VAZDUHA U GRAĐEVINSKOJ INDUSTRIJI!

  M I  Z N A M O  K A K O  D A  K O N T R O L I Š E M O  V L A G U !

  Kako je građevinska industrija tj. izgradnja stambenih i komercijalnih objekata vodeca grana privrede, a vreme jedan od presudnih faktora kvaliteta izgradnje
  u prilici smo da vam predstavimo naše proizvode i usluge koji ce ubrzati vreme izvođenja radova i unaprediti Vaše i naše poslovanje. Svi naši odvlaživači
  omogucavaju kontinuirano i trajno regulisanje visine vlažnosti u stambenim i komercijalnim objektima.

  Ovi proizvodi skracuju period sušenja izmalterisanih zidova, ubrazavaju proces sušenja betonske košuljice, saniraju probleme nastale prokišnjavanjem, curenjem vode, kondezacijom usled loše izolacije, takođe pomažu i procesima sušenja i odvlaživanja prostorija pogođenih poplavama. Uz odvlaživače posedujemo i uređaje za merenje temperature i vlažnosti koji ce Vam pomoci u pracenju samog procesa.

  Mi smo kompanija koja se bavi praćenjem i regulisanjem vlažnosti i temperature.

  Stekli smo značajno iskustvo u kontroli vlažnosti vazduha u stambenim  i poslovnim objektima, kao i drugim industrijskim oblastima.
  Ako vam je potrebna efikasna i brza usluga uklanjanja i izvlacenja vlage u vasem poslovnom ili stambenom prostoru,pomocnim ili zajednickim prostorijama.kao izvlacenje vode iz podova,zidova i drugih natopljenih povrsina,kao i iz napuklina na zidovima nastalih usled pucanja cevi

  Pozovite nas ODMAH ! 060 / 44 92 300,011 / 2 492 300,064 / 42 42 959

  Za rekordno vreme izvlacimo vlagu i prostor dovodimo u prvobitno stanje!

  Uz pomoc nasih profesionalnih masina za izvlacenje vlage i vode,koje mogu da izvuku i do 80 litara vode na dan,u vrlo kratkom periodu prostor dovodimo u prvobitno stanje sa najmanjim mogucim procentom vlage.Sa nasim masinama ubrzavamo proces isusivanja podnih kosuljica,malterisanih i gletovanih zidova.
  Nase masine za izvlacenje vlage predvidjenje su i podjednako su i efikasne za male i za velike poslovne i stambene prostore.

  Princip rada:Masina za izvlacenje vlage usisiva i provlaci vazduh kroz komoru u kojoj se odvaja vlaga.Taj suv vazduh onda cirekulise po prostoriji gde kupi vlagu sa zidova,podova i ostalih vlaznih materijala.

  Bakterije:U prostorijama sa vlagom se skupljaju bakterije koje su stetne za disajne organe.Masine za izvlacenje vlage imaju filter koji otklanja te bakterije.

  Potrosnja struje:trosi manje od 1kw/h struje!

  Glavna podrucja primene:

  -Isusivanje u gradjevini
  -U arhivama
  -Za podrume
  -Za veseraje
  -Za magacine
  -Zimske baste
  -Za vezbaonice
  -Kod poplava
  -Za umetnicke depoe
  -Za garaze
  -U industriji
  -U pcelarstvu
  -U vinskim podrumima
  -Kod izgradnje instrumenata
  -U bibliotekama
  -Muzejima
  -Za susenje vesa
  -U prozvodnji vode
  -U mlekarama i pusnicama
  -U labaratorijama za testiranje
  -U velnesima i saunama….

  Iznamjljivanje masina za isusivanje vlage iz prostorija Brzo i Efikasno isusiju vlagu za uslugu iznjamljivanja pozovite kontakt osobu Goran Arsenic 060 / 44 92 300

  Dnevno iznamljivanje kalolifera 8e dan
  Dnevno iznamljivanje aparata za vlagu  20e dan
  Dnevno iznamljivanje ventilatora 15e dan

Translate »